A Ghaurved mustárokat nemcsak kolbász és virsli mellé ajánljuk: főzzünk vele! Mert a Ghaurved mustárok előnyös és rendkívül ízletes fűszerei is lehetnek a különféle ételeinknek. A mustár emésztést serkentő hatása a nehéz ételek mellett hatékony lehet akár a vegetáriánus konyhában is. Alig van salátaöntet, amelyet nem bolondíthatunk meg egy kis kanál ízletes Ghaurved tárkonyos vagy medvehagymás mustárral. A Ghaurved medvehagymás mustár ízét legelőnyösebben a tejfölös, sajtos ételek emelik ki. Majonéz vagy sajtfondü el sem képzelhető nélküle. De legalább ilyen izgalmas ízt ad a krumpli és zöldbab főzelékbe téve egy-egy teáskanállal. A Ghaurved magos mustár leginkább kolbászok, virsli mellé ajánlott. De sültekre kenve megőrzi a hús nedvességtartalmát. Karamellizáslódott kérge pedig látványos és ízletes. A Ghaurved tárkonyos mustár a legkiválóbb pácokba, olyan ragukba, melyekbe egyébként is illik a tárkony, vagy csak egyszerűen lencse, bab és egyéb vadas ételekhez. Harmonikus ízéből nem érződik ki alapvető fűszerének, a tárkonynak karakteres hatása, mert az belesimul a mustár alapízébe. A Ghaurved cukormentes mustár egy olyan alapvető csemegemustár, amely nem rendelkezik a többi Ghaurved mustár speciális, és meghatározó ízvilágával, így bármely ételhez, és karakterhez kiváló. Könnyen fűszerezhető. Nem ad meghatározó ízélményt, ám éppen ez a tulajdonsága az, amely miatt univerzális. A többit az Önök fantáziájára bízzuk! |