Legközelebb itt leszünk

Minden péntek, szombat
Győr, Vásárcsarnok 8-12-ig

2018. szeptember 23.
Káptalantóti, Liliomkert Piac

2018. szeptember 29-30.
Őriszentpéter, Őrségi Tökfesztivál

2018. szeptember 30.
Káptalantóti, Liliomkert Piac

2018. október 6.
Mende, Szüreti Mulatság

2018. október 7.
Káptalantóti, Liliomkert Piac

2018. október 14.
Káptalantóti, Liliomkert Piac

2018. október 20.
Kóka, Termelői Piac
Receptek

A Ghaurved mustárokat nemcsak kolbász és virsli mellé ajánljuk: főzzünk vele!

Mert a Ghaurved mustárok előnyös és rendkívül ízletes fűszerei is lehetnek a különféle ételeinknek.

A mustár emésztést serkentő hatása a nehéz ételek mellett hatékony lehet akár a vegetáriánus konyhában is. Alig van salátaöntet, amelyet nem bolondíthatunk meg egy kis kanál ízletes Ghaurved tárkonyos vagy medvehagymás mustárral.

A Ghaurved medvehagymás mustár ízét legelőnyösebben a tejfölös, sajtos ételek emelik ki. Majonéz vagy sajtfondü el sem képzelhető nélküle. De legalább ilyen izgalmas ízt ad a krumpli és zöldbab főzelékbe téve egy-egy teáskanállal.

A Ghaurved magos mustár leginkább kolbászok, virsli mellé ajánlott. De sültekre kenve megőrzi a hús nedvességtartalmát. Karamellizáslódott kérge pedig látványos és ízletes.

A Ghaurved tárkonyos mustár a legkiválóbb pácokba, olyan ragukba, melyekbe egyébként is illik a tárkony, vagy csak egyszerűen lencse, bab és egyéb vadas ételekhez. Harmonikus ízéből nem érződik ki alapvető fűszerének, a tárkonynak karakteres hatása, mert az belesimul a mustár alapízébe.

A Ghaurved cukormentes mustár egy olyan alapvető csemegemustár, amely nem rendelkezik a többi Ghaurved mustár speciális, és meghatározó ízvilágával, így bármely ételhez, és karakterhez kiváló. Könnyen fűszerezhető. Nem ad meghatározó ízélményt, ám éppen ez a tulajdonsága az, amely miatt univerzális.

A többit az Önök fantáziájára bízzuk!

  1. Levesek
  2. Meleg és hideg előételek
  3. Saláták
  4. Egytálételek, főzelékek
  5. Húsételek
  6. Pácok