Legközelebb itt leszünk


A javuló járvány helyzet következtében növelni tudjuk a káptalantóti piacon megjelenésünket!
2021. július 11-én 9 és 13 óra között
Káptalantótiban, a Liliomkert Piacon
várjuk kedves vevőinket!

Felhívjuk figyelmüket, hogy termékeinket az ország egész területére kiszállítjuk!

Hívjanak minket telefonon:
+36/20/919-3418,
vagy rendeljenek on-line:
ghaurved@ghaurved.hu

Minden kedves vevőnknek
jó egészséget kívánunk! Köszönjük!Receptek

A Ghaurved mustárokat nemcsak kolbász és virsli mellé ajánljuk: főzzünk vele!

Mert a Ghaurved mustárok előnyös és rendkívül ízletes fűszerei is lehetnek a különféle ételeinknek.

A mustár emésztést serkentő hatása a nehéz ételek mellett hatékony lehet akár a vegetáriánus konyhában is. Alig van salátaöntet, amelyet nem bolondíthatunk meg egy kis kanál ízletes Ghaurved tárkonyos vagy medvehagymás mustárral.

A Ghaurved medvehagymás mustár ízét legelőnyösebben a tejfölös, sajtos ételek emelik ki. Majonéz vagy sajtfondü el sem képzelhető nélküle. De legalább ilyen izgalmas ízt ad a krumpli és zöldbab főzelékbe téve egy-egy teáskanállal.

A Ghaurved magos mustár leginkább kolbászok, virsli mellé ajánlott. De sültekre kenve megőrzi a hús nedvességtartalmát. Karamellizáslódott kérge pedig látványos és ízletes.

A Ghaurved tárkonyos mustár a legkiválóbb pácokba, olyan ragukba, melyekbe egyébként is illik a tárkony, vagy csak egyszerűen lencse, bab és egyéb vadas ételekhez. Harmonikus ízéből nem érződik ki alapvető fűszerének, a tárkonynak karakteres hatása, mert az belesimul a mustár alapízébe.

A Ghaurved cukormentes mustár egy olyan alapvető csemegemustár, amely nem rendelkezik a többi Ghaurved mustár speciális, és meghatározó ízvilágával, így bármely ételhez, és karakterhez kiváló. Könnyen fűszerezhető. Nem ad meghatározó ízélményt, ám éppen ez a tulajdonsága az, amely miatt univerzális.

A többit az Önök fantáziájára bízzuk!

  1. Levesek
  2. Meleg és hideg előételek
  3. Saláták
  4. Egytálételek, főzelékek
  5. Húsételek
  6. Pácok