Legközelebb itt leszünk


Értesítjük Önöket, hogy a Covid-19 vírus miatt kialakult helyzetben a piaci megjelenéseink korlátozottak!
2020. május 31-én 8 és 13 óra között
Káptalantótiban, a Liliomkert Piacon
várjuk kedves vevőinket!

Felhívjuk figyelmüket, hogy termékeinket az ország egész területére kiszállítjuk!

Hívjanak minket telefonon:
+36/20/919-3418,
vagy rendeljenek on-line:
ghaurved@ghaurved.hu

Minden kedves vevőnknek
jó egészséget kívánunk! Köszönjük!



Bajor burgonyasaláta paradicsommal

HOZZÁVALÓK 4 fő részére:

  • 1kg krumpli
  • 2 szál újhagyma
  • 2 fej lila hagyma
  • 5 dkg húsos szalonna
  • 25 dkg mini paradicsom
  • 1 csokor snidling
  • 4 ek bio napraforgóolaj
  • 1 dl húslé
  • 6 ek fehérborecet
  • 2 ek Ghaurved Ínyenc – magos mustár, vagy aki szereti a csípős ízeket, tehet rá Ghaurved Pásztor – tüzes mustárt is
  • 1/2 teáskanál méz
  • só, bors
ELKÉSZÍTÉSE:

A burgonyát megmossuk, és héjában puhára főzzük. Ezután leszűrjük, meghámozzuk, szeletekre vágjuk. Közben az újhagymát és a lilahagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk. A szalonnát is kis darabokra vagdaljuk. A paradicsomokat megmossuk, kettévágjuk. A snidlinget leöblítjük, szárazra rázzuk, felaprítjuk.

Felforrósítjuk az olajat, és 3-4 perc alatt, közepes tűzön megpirítjuk benne a szalonnát. Ráöntjük a levest, az ecetet, elkeverjük, és egy nagy tálba öntjük. Hozzáadjuk a Ghaurved kézműves mustárok valamelyikét és a mézet, majd sóval, borssal ízesítjük.

A burgonyát, a hagymát, az újhagymát, a paradicsomot és a snidlinget az ecetes lébe forgatjuk, és legalább 1 órát állni hagyjuk. Tálalás előtt még sóval, borssal ízesíthetjük, ha szükséges

Jó étvágyat!